Pensioni eva

Nëpër dhomat e pensionit Eva, bordel i fshatit Vigatë, kalojnë njëra pas tjetrës figura dhe personazhe provinciale, të ngathëta, tipike për vitet ‘30 në romanet e paharrueshme të Andrea Camilleri-t.

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andrea Camilleri

Numri i faqeve

138

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346929

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë