Përdhunimi – Një histori dashurie

Jo të gjithëve, jo gjithmonë, por ato e dinë se burrat janë të aftë të përziejnë seksin me dhunën. Ndonjëherë, burrat bëjnë atë që gratë rrallë e bëjnë, nëse e bëjnë: përdhunojnë. Tina Meguajër nuk duhej të kish marrë rrugën e shkurtër për t’u kthyer në shtëpi. Jo pas mesnate, jo përmes një parku të errët. Jo e veshur në atë mënyrë provokuese. Jo me të bijën, Bethin. Jo kur rrugëve silleshin tufa djemsh të shfrenuar prej hormoneve, alkoolit, zemërimit. Joyce Carol Oates rrëfen historinë e Tinës dhe Bethit, të agresorëve të tyre dhe të hakmarrësit të heshtur, një burrë që e di fort mirë domethënien e drejtësisë. Dhe të dashurisë.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Joyce Carol Oates

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Pegi

Numri i faqeve

172

ISBN

9789928371218

Rreshti

C

Kolona

31