Perralla dhe Hitori te frikshme

Ky libër është një ngjarje letrare, është një libër i pushtetit shpirtëror nga një prej shkrimtareve më të shquara të Rusisë bashkëkohore.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ljudmilla Petrushevska

Numri i faqeve

278

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061485

Rreshti

A

Kolona

18

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Perralla dhe Hitori te frikshme"

Poashtu mund të ju pëlqejë