Përtej kufijve

Në sfondin e një narrative që të mban pezull deri në faqen e fundit, qëndron dilema e zgjedhjes gjithmonë e më të vështirë, midis “ne” dhe “unë”, midis sakrificave që bëjmë për përmbushjen tonë personale dhe atyre që jemi gati të bëjmë për një njeri tjetër, për çiftin ose familjen. Dallimi midis përmasave të lumturisë vetjake dhe lumturisë së përbashkët.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fabio Volo

Numri i faqeve

164

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994305322

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë