Pesha e dashurisë

Mënyra si shkruan Sara Stridsbergu është poetike dhe evokuese, që zbulon të gjitha kthesat e marrëdhënies midis një ati, që ndihet jashtë jetës, dhe një bije që përpiqet të fitojë jetën e vet Me një delikatesë të jashtëzakonshme, shkrimtarja i jep jetë dimensionit mitik, në të njëjtën kohë utopik e të tmerrshëm të spitalit psikiatrik, ku fiksimi për lirinë dhe ai për vdekjen përplasen në mënyrë të rrezikshme.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sara Stridsberg

Numri i faqeve

257

Shtëpia botuese

Ditura

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292100

Rreshti

A

Kolona

31