Picirruki dhe karlsoni

Kategoria

3.54

Infromacione shtesë

Autori i librit

Astrid Lindgren

Numri i faqeve

140

Shtëpia botuese

Logos-A

Gjuha

Shqip

ISBN

9789989904622

Rreshti

B

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë