Pipo Çorapëgjata

Pipi Çorapegjata është një nga personazhet më të famshme të botës së letërisë për fëmijë. Ajo është gjithçka një fëmijë ëndërron: është tepër e fuqishme, nuk ka prindër që t’i thonë gjithnjë se çfarë duhet të bëjë ose se çfarë duhet të thotë, vishet si të dëshirojë dhe nuk shkon asnjëherë në shkollë.

Kategoria

2.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Astrid Lingren

Numri i faqeve

115

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789950182591

Rreshti

C

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë