Poema satirike

Poema satirike vjen në botimin autentik siç e ka shkruar Fishta në origjinal përmes Botimeve Françeskane. Një prej majave të satirës fishtiane, e cila rrit ndjeshëm fuqinë e mendimit dhe madhështinë e Gjergj Fishtës në letrat shqipe.

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gjergj Fishta

Numri i faqeve

90

Shtëpia botuese

Botimet Jozef

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928317179

Rreshti

M

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë