Poezi

Ky është vëllimi i parë i plotë me poezi i këtij autori që vjen për lexuesit shqiptarë. Në vargjet e sjella plot forcë nga përkthyesi Maksim Rakipaj vjen revoltë, fuqi, antikonformizëm dhe shndërrim të të shëmtuarës në një estetikë të pëlqyer nga miliona lexues. Ai konsiderohet “laureat i mjerimit amerikan”

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Charles Bukowski

Numri i faqeve

227

Shtëpia botuese

Eneas

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928110633

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë