Princesha e Dashuruar

“Princesha e dashuruar” vazhdon tregimin për jetën e Mia Termopolisit, nisur në librat “Ditaret e princeshës” dhe “Princesha në qendër të vëmendjes”. Zakonisht princeshat s’kanë kohë as të marrin frymë nga vërshimi i princave të bukur, kurse Mia nuk është në gjendje t’i vërë në vijë marrëdhëniet me admiruesin e saj. Ndoshta dashuria e vërtetë ekziston vetëm në ëndrra?

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Meg Cabot

Numri i faqeve

199

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352814

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë