Profecia e romanovëve

Majls Lordi, avokat me origjinë nga Atlanta, specialist i historisë ruse, zotëron papritmas dokumente turbullues për fatin e familjes së carit të fundit: një profeci e çuditshme e Rasputinit, njeriut të afërt të careshës Aleksandra dhe një tekst të shkruar me dorë me autor Leninin në të cilin ky pyet veten nëse të gjithë Romanovët kanë vdekur vërtet në Ekaterinburg.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Steve Berry

Numri i faqeve

407

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928001191

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë