Profeti- Libani yt dhe Libani im

Temat mahnitshëm shtjellojnë çështje kryesore në jetën e njeriut: Dashurinë, Martesën, Bijtë, Të dhënit, Të ngrënët dhe të pirët, Punën, Harenë dhe Dhimbjen, Shtëpinë, Veshjen, Tregtinë, Krimin dhe Dënimin, Ligjin, Lirinë, Arsyen dhe Pasionin, Dhimbjen, Vetënjohjen, Mësimdhënien, Miqësinë, Fjalën, Kohën, Të Mirën dhe të Keqen, Lutjen, Kënaqësinë, Bukurinë, Fenë dhe Vdekjen.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kahlil Gibran

Numri i faqeve

99

Shtëpia botuese

Pema

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951721011

Rreshti

D

Kolona

21

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Profeti- Libani yt dhe Libani im"

Poashtu mund të ju pëlqejë