Regëtimat e dritës së mëngjesit

Me këtë roman të ri, Fabio Volo-ja konfirmon dhe nxjerr në pah cilësitë që e kanë bërë aq të dashur për miliona lexues. “Regëtimat e dritës së mëngjesit” është një libër i sinqertë dhe i fortë, që i përballon ndjenjat pa marifete apo perifraza dhe që na vë ballë për ballë me emocionet tona të vërteta.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fabio Volo

Numri i faqeve

258

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302642

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë