Rrafshina në flakë

Pedro Paramo” cilësohet si një ndër romanet themelorë të letërsisë hispano-amerikane të shekullit XX. Rulfo shkroi vetëm këtë roman dhe përmbledhjen e shkurtër me tregime “Fusha në flakë”, të dy të botuar në vitet 1953-1955. Më pas nuk shkroi më asgjë deri në vdekje, në vitin 1986.

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Juan Rulfo

Numri i faqeve

288

Shtëpia botuese

Pika pa sipërfaqe

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928185136

Rreshti

A

Kolona

34

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Rrafshina në flakë"

Poashtu mund të ju pëlqejë