Rruga jonë rruga e suksesit në biznes

Presidenti i Agna Group, trajnuesi dhe filantropi Vasil Naçi dhe Dr. Alma Bici sjellin për lexuesit librin e ri “Rruga jonë, rruga e suksesit në biznes”, – i cili në vetvete përmbledh një përvojë të gjatë në zhvillimin e kompanisë Agna Group dhe që ofrohet si model edhe për sipërmarrësit shqiptarë. Libri është një variant i përpunuar i botimit të mëparshëm “Është rruga jonë”, i parë me imtësi në kontekstin e zhvillimeve të reja në biznes

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alma Bici, Vasil Naçi

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Agna Leadership Academy

Numri i faqeve

191

ISBN

9789928048110

Rreshti

D

Kolona

15