Rruga për në shtëpi

Një roman që ka të fsheha mes vëllezërve në një familje, – një histori që i ndjek si fantazëm, një histori të përvuajtur dashurie; rrëfen dhimbjen që të copton shpirtin dhe lumturinë që të le pa fjalë. Ata që e kanë shijuar magjinë e rrëfimit të Fabio Volos në librat e tjerë, nuk mund të mos e lënë pa e lexuar edhe këtë roman.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fabio Volo

Numri i faqeve

374

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994303540

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë