Sekretari Intim

“Sekretari Intim” reflekton tonalitetet veneciane, të pasura me pasione, muzikë dhe sensualitet. Në oborrin e Kuintilia Kavalkantit, ku zhvillohet Balloja Entomologjike dhe në personazhin stendalian të Sen-Zhylienit, “sekretarit intim”, mishërohen në mënyrë romaneske dramat e dashurisë dhe xhelozisë.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Zhorzh Sand

Numri i faqeve

228

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184429

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë