Shekullar dhe fetar kufij të tejkaluar

Ajo studion përplasjet ndërkulturore që shfaqen përreth Islamit në arenën publike të Europës. Ideja sociologjike e Goles synon të bëjë kritikën e centralizimit – europian në përkufizimet e modernizmit shekullar duke i hapur rrugë nga një perspektivë jashtë – perëndimores tek një lexim i ri.

SKU: 976 Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nilufer Gole

Numri i faqeve

215

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251527

Rreshti

A

Kolona

40

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Shekullar dhe fetar kufij të tejkaluar"

Poashtu mund të ju pëlqejë