Sherlok holmsi dhe lugina e frikës

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Artur Konan Dojl

Numri i faqeve

215

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184450

Rreshti

B

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë