Shkëndija e jetës

509 është një i burgosur politik në një kamp gjerman përqendrimi. Për 10 vjet me radhë ka mbijetuar në kushtet më të paimagjinueshme. Gati duke vdekur, ai sërish e ndjen se fundi i luftës është afër. Nëse ai dhe mjeranët e tjerë që jetojnë nëpër baraka arrijnë të mbahen edhe pak, vuajtjet e tyre nuk do të shkojnë kot.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

506

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000248

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë