Si shkruhet një punim diplome

Ç’është një punim diplome dhe për çfarë vlen? Zgjedhja e temës, Kërkimi i materialit, Plani i punimit dhe skedimi, Hartimi i punimit, Redaktimi, Përfundime – janë disa nga problemet më kryesore të trajtuara në këtë libër që tashmë është kthyer në pikë referimi për çdo student dhe mësues.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Umberto Eco

Numri i faqeve

296

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9994346059

Rreshti

A

Kolona

14

Poashtu mund të ju pëlqejë