Skeptri i nëmave

Kategoria

4.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Asa Lrosson dhe Indela Korsell Henrik Jonsson

Numri i faqeve

150

Shtëpia botuese

Magjia e librit

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951693493

Rreshti

B

Kolona

36

Poashtu mund të ju pëlqejë