Stacioni në horizont

Kajin e mbërtheu një shqetësim, papritmas ndjeu se teksa qëndronte ulur këtu, gjysmë – indiferent, minutat dhe sekondat e jetës së tij iknin pa kthim, ndërkohë diku mes tyre rridhte e heshtur rrëkeja e Kohës, enigmatike dhe e frikshme në rrëshqitjen e saj të pandalshme të tejdukshme, si rrjedha e pamëshirshme e gjakut nga plaga.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erih Maria Remark

Numri i faqeve

206

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994391899

Rreshti

A

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë