Stuhia e bores

Në disa nga veprat e tij, Vladimir Sorokini shfaqet si kronist i një vendi të “shpikur” – Rusisë së ardhshme, ku jehon gjuha kineze dhe lulëzon high tech-u, por problemet e përjetshme të këtij vendi, si gjithmonë, nuk i lejojnë njerëzit të jetojnë njëlloj si gjithë të tjerët. Edhe në novelën “Stuhia e borës” paraqitet një pamje e po kësaj historie.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vladimir Nobokov

Numri i faqeve

254

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061461

Rreshti

A

Kolona

18

Poashtu mund të ju pëlqejë