Suite franceze

Shkruar në zjarrin e historisë, romani Suitë franceze përshkruan pothuaj drejtpërdrejt Eksodin e qershorit të vitit 1940, që përfshiu mes një rrëmuje tragjike familjet franceze të të gjitha shtresave, nga më të pasurat në më të thjeshtat. Irène Némirovsky ndjek hap pas hapi poshtërsitë e panumërta dhe vrullet e brishta të solidaritetit të një popullsie të shpartalluar.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Irene Nemirovsky

Numri i faqeve

381

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346721

Rreshti

A

Kolona

17

Poashtu mund të ju pëlqejë