Sulltanesha kosem vëllimi 1

Në gjuhën e Reshat Ekremit historia është më e gjallë, më e bukur dhe më e magjishme se jeta reale… Sulltanesha Kösem është nga gratë më të famshme të historisë osmane.

Kategoria

6.60

Infromacione shtesë

Autori i librit

Resad Ekrem Koçu

Numri i faqeve

359

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251336

Rreshti

A

Kolona

40

Poashtu mund të ju pëlqejë