Sulltanesha kosem vëllimi 2

Në gjuhën e Reshat Ekremit historia është më e gjallë, më e bukur dhe më e magjishme se jeta reale… Sulltanesha Kösem është nga gratë më të famshme të historisë osmane.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Resad Ekrem Koçu

Numri i faqeve

434

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251343

Rreshti

A

Kolona

40

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Sulltanesha kosem vëllimi 2"

Poashtu mund të ju pëlqejë