Të besosh në mrekulli

Xheremi Marshi është një djalë i ri nga Nju Jorku; mjaft tërheqës, gjithmonë i veshur me të zeza, pjesë e elitës së gazetarëve i cili shpresonte që të kalonte një aventurë të shkurtër në qytetin e vogël ku do të qëndronte disa ditë. Por që nga çasti që pa Leksin, u mahnit dhe u tërhoq shumë nga kjo grua shumë e bukur e cila fliste me një zë të zvargur dhe reflektonte sinqeritet.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

343

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994390106

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë