Të jesh në paqe me veten.

Mënyra e ruajtjes së shëndetit shpirtëror kalon përmes të qenit e njeriut në paqe me vetin dhe rrethin e tij : Të pajtohemi me veten,do të thotë të arrijmë t’i mbajmë nën kontroll ndjenjat tona dhe të orientojmë jetën tonë në bazë të qëllimeve tona.

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nevzat Tarhan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951820066

Kolona

17

Numri i faqeve

274

Rreshti

D

Shtëpia botuese

Pena