Të mos festosh Krishtëlindjet

Mendoni si mund të jetë një vit pa Krishtlindjet: pa dyqanet plot me njerëz, pa festën e mërzitshme, pa tortat me fruta dhe dhuratat. Pikërisht këtë kishin ndër mend Luter dhe Nora Kranku, kur vendosën që të paktën një herë të vetme t’i shmangnin të gjitha këto. Shtëpia e tyre në Hemlok do të ishte e vetmja pa Plakun e Krishtlindjeve në çati; nuk do të organizonin festën e tyre të përvitshme, madje nuk do të blinin as pemën e Krishtlindjeve. Nuk do të kishin nevojë për një gjë të tillë, pasi më 25 dhjetor ata do të nisnin lundrimin nëpër Karaibe… Një përrallë klasike për kohët moderne. Romani sjell një këndvështrim gazmor të gjurulldisë dhe emocioneve, që bëhen pjesë e kësaj feste tradicionale.

Kategoria

6.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

204

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9994333143

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë