Të pathënat e një martese

Alisia Bakëll është gruaja e një menaxheri simpatik reklamash. Ajo është dramaturge e zhgënjyer dhe mësuese teatri. E pakënaqur me jetën, vendos të marrë pjesë në një sondazh online mbi martesën në sek XXI. Me përdoruesin “Gruaja 22”, ajo zbulon se anonimiteti është çlirues. Por ajo fillon edhe të ndiejë gjëra që nuk duhet t’i ndiejë, gjëra që ka kohë që nuk i ndien…

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Melanie Gideon

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Pegi

Numri i faqeve

410

ISBN

9789928162458

Rreshti

A