Tejqyra e qelibartë 3

Në finale mahnitëse të triologjisë Materialet e tij të errëta, Lira dhe Uill ndodhen në një rrezik që spërshkruhet dot. Me ndihmën e ariut me parzmore, Iorek Birnisonit, si dhe të dy spiunëve të veckël galivespajanë, iu duhet të hyjnë në botën e përhime, ku nuk ka hyrë ndonjë shpirt i gjallë deri më sot.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Philip Pullman

Numri i faqeve

455

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994301591

Rreshti

B

Kolona

38

Poashtu mund të ju pëlqejë