Tepër krenare, tepër e brishtë

Më 16 shtator 1977 Maria Callas dha shpirt në Paris nga një infarkt në zemër. Gruan, që gjithë bota e njohu si Hyjnorja, pas një jete dhe karriere të shkëlqyer, vdekja e gjeti të tërhequr në trishtim dhe vetmi. Alfonso Signorini, dashnor i muzikës dhe biograf i përkorë, sjell romanin e parë për jetën plot aventura e hidhërime të një gruaje unike, 30 vjet pas vdekjes së saj.

Kategoria

9.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Alfonso Signorini

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Dudaj

ISBN

9789994303014