Thika e Mprehtë 2

Lira e vogël guximtare kalon një portë vezulluese në qiell dhe gjendet në një qytet shumë të bukur e të shkretë, në botën tjetër, ku rrugët ruhen nga fantazmat që ushqehen me shpirtra dhe në qiell dëgjohet rrahja e largët e flatrave të engjëjve.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Philip Pullman

Numri i faqeve

321

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994300860

Rreshti

B

Kolona

38

Poashtu mund të ju pëlqejë