Thuaji zemrës po

… E kur para teje të hapen sa e sa rrugë dhe ti nuk do të dish cilën të marrësh, mos iu fut njërës kuturu, merr frymë thellë e plot besim, ashtu si ke marrë frymë ditën kur ke ardhur në këtë botë…

Rri pa lëvizur, hesht, dhe dëgjo zemrën tënde. Mandej, kur të të flasë, ngrihu dhe shko ku të shpie ajo.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Susana Tamaro

Numri i faqeve

176

Shtëpia botuese

Neraida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928227065

Rreshti

A

Kolona

34

Poashtu mund të ju pëlqejë