Tre urtarë muslimanë

Autori në këtë vepër synon që përmes tyre të shpreh pikëpamjet e tri shkollave të rëndësishme, gjegjësisht filozof-shkencëtarëve, përndritësve dhe urtarëve.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sejjid Husein nasr

Numri i faqeve

290

Shtëpia botuese

Logos.a

Gjuha

Shqip

ISBN

9789989587238

Rreshti

C

Kolona

60

Poashtu mund të ju pëlqejë