Tregime të natyrshme dhe të mbinatyrshme

Në përmbledhjen me 15 tregime gjenden: “Aura”, “Çak mol”, “Pantera në xhaz”, “Një shpirt i kulluar”, “Vija e jetës”, etj.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Carlos Fuentes

Numri i faqeve

288

Shtëpia botuese

Pika pa sipërfaqe

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928185419

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë