Tregimet e Peterburgut

Nikolai Gogol është cilësuar nga bashkëkohesit e tij si shkrimtar realist, por me ndërthurje në stilin e tij të romantizmit dhe groteskes. Në këtë libër mund të lexoni tre rrefime “Portreti”, “Ditari i një madame” dhe “Prospekti Nevski” të cilsuara si “Tregimet e Petersburgut”. Pikërisht me këtë vepër është bazuar fama e autorit.

Kategoria

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nikollal Gogol

Numri i faqeve

281

Shtëpia botuese

Mitrush Kuteli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995679095

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë