Treni i fundit për stamboll

Një rrëfim monumental i historisë së luftës nga Ayşe Kulin, që përshkohet me romanca dashurie dhe vepra të admirueshme të humanizmit.

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ayse Kulin

Numri i faqeve

315

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660594

Rreshti

A

Kolona

43

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Treni i fundit për stamboll"

Poashtu mund të ju pëlqejë