Udhëtimi i Parvanës

Në kohëra skajshmërisht të trishta, “Udhëtimi i Parvanës” na jep një pamje të vërtetë dhe të dhimbshme të situatës në Afganistan. Sidoqoftë pa e humbur fillin e kurajës dhe shpresës që mund t’i mbajë fëmijet gjallë edhe në rrethanat më të tmerrshme.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Deborah Ellis

Numri i faqeve

167

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995621278

Rreshti

A

Kolona

19

Poashtu mund të ju pëlqejë