Ujku i stepës

“Vetëvrasësi” (dhe Heri ishte i tillë nuk ka nevojë të jetoje patjetër në një marrëdhënie veçanërisht të fortë me vdekjen, kjo mund të bëhet edhe pa qenë vetëvrasës. Por e veçanta për vetëvrasësin është se ai Unin e tij, pa dallim, me të drejtë apo jo, e quan si një embrion jashtëzakonisht të rrezikshëm, të dyshimtë të natyrës, por edhe të rrezikuar, sepse atij i duket sikur vazhdimisht është tepër i ekspozuar dhe i rrezikuar, si të qëndronte mbi majën më të mprehtë të një shkëmbi, ku një shtytje e vogël nga dikush apo një dobësi fare minimale e brendshme do të mjaftonte për ta rrëzuar në zbrazëtirë.

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hermann Hesse

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Dukagjini

Numri i faqeve

248

ISBN

9789951055406

Kolona

8

Rreshti

A