Ulku

Kategoria

4.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Asa Lrosson dhe Indela Korsell Henrik Jonsson

Numri i faqeve

196

Shtëpia botuese

Magjia e librit

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951693554

Rreshti

B

Kolona

36

Poashtu mund të ju pëlqejë