Vajza me vath margaritari

Historia dhe trillimi shkrihen në një të vetme në këtë roman të shkëlqyer me vizion artistik dhe tallaze sensuale, që përftohen nga sytë e një gruaje të re, e cila u bë muza e njërës prej pikturave më të mrekullueshme të Vermeer-it. Me detajet më mbresëlënëse të kohës, duke evokuar një vend dhe një kohë të largët, “Vajza me vath margaritari” rrëfen historinë e një vajze të re në kulmin e feminitetit të saj, jeta e së cilës transformohet krejt papritmas nga një takim i shkurtër me gjeniun, pra mjeshtrin e pikturës dhe në këtë çast e tërë qenia e saj bëhet e pavdekshme në kanavacë.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Tracy Chevalier

Numri i faqeve

268

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

7789994304402

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë