Vëllezërit Karamazov 1

Vëllezërit Karamazovë 1 është pjesa e parë e romanit e cila na njeh me botëkuptimin dhe përbërjen e familjes Karamazov. Po ashtu nga njeh me jetën e murgjve dhe të Kuvendit, duke bërë lidhjen e pikave kyçe të subjektit, duke shpalosur ide dhe gjendje mistike, sociale dhe filozofike, të rëndësishme për këtë epope të jashtëzakonshme…

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

466

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë