Vëllezërit Karamazov 2

Në vëllimin e dytë të “Vëllezërve Karamazov” shpalosen karaktere të rinj, tipa të dyshimtë, kemi gjak dhe hakmarrje, endje të filozofisë së hollë, paralele të gjithanshme, kërkime e zhbirime të rëndësishme, shpalosje të energjisë së grumbulluar, siç ndodh shpërthimi i furtunës pas bunacës. Bunaca ishte romani i parë, vëllimi 11. Filozofia e përvetësuar hidhet në veprim. Ndaj dhe vëllimi 12 është nga faqja e parë deri në fund, ku shpaloset një furtunë e vërtetë.

Kategoria

13.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

660

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë