Vendi i dashurisë dhe i rrënojave

Kjo autore islandeze, fituese e çmimit vjetor në vitin 2012 për veprën më të mirë shkruar nga një grua, vjen për herë të parë në shqip me një vepër të rrallë: Një botë plot detaje nga Rejkjaviku, duke gjurmuar tek qenia njerëzore

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Oddny eir

Numri i faqeve

246

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203984

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë