Vezë jeshile dhe sallam

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dr .Seuss

Numri i faqeve

63

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928116741

Rreshti

B

Kolona

25

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Vezë jeshile dhe sallam"

Poashtu mund të ju pëlqejë