Vlerat bazë & bindjet pë sukses

Ky libër iu adresohet atyre që duan të kenë sukses në jetë; prandaj për këtë grupim njerëzish jepen këshilla të thjeshta dhe praktike për të arritur këtë objektiv. Autori i librit, Vasil Naçi shpjegon parimet e integritetit, respektit, përkushtimit, shpirtit të fitores, ekselencës dhe sjelljes me klientin, duke u bazuar mbi modelin e ndërtuar me përkushtim dhe sukses tek kompania Agna.

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Vasil Naçi

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Agna Leadership Academy

Numri i faqeve

147

ISBN

9789928044709

Rreshti

D

Kolona

15