Zhurma e bardhë

Shkrimtari amerikan Don DeLillo është njëri nga shkrimtarët më të vlerësuar dhe më me ndikim sot në botë. Ai është autori i gjashtëmbëdhjetë romaneve dhe i tri dramave dhe është nderuar me shumë çmime të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, ndër to: çmimi “National Book Award”, “Çmimi i Jeruzalem-it”, çmimi PEN/Faulkner për prozë etj. Prej vitesh, DeLillo është njëri nga kandidatët më të diskutuar për çmimin NOBEL në letërsi.

Kategoria

8.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Don Delilo

Numri i faqeve

391

Shtëpia botuese

Albas

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928282415

Rreshti

C

Kolona

41

Poashtu mund të ju pëlqejë