Zogu dhe Kulla

Kategoria

1.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rrahman Dedaj

Numri i faqeve

62

Shtëpia botuese

Piramida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951181792

Rreshti

C

Kolona

8

Poashtu mund të ju pëlqejë